19 Eylül 2012 Çarşamba

Datça Kaymakamı Hamdi ÜNCÜ’yü Ziyaret

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri; yeni atanan Datça Kaymakamı Hamdi ÜNCÜ’yü makamında Ziyaret ettiler.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Başkanı Murat YILDIRIM, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte geçtiğimiz Hafta; İlçemize yeni atanan Kaymakam Hamdi ÜNCÜ’yü makamında Ziyaret ettiler. Bu ziyaret görüşmesinden sonra yerel basına açıklama yapan Murat YILDIRIM: Biz önceki kaymakamımızı da tayini çıkması münasebetiyle ziyaret ettik. Bu güne kadar Datça’ya vermiş oldukları hizmetten ötürü ve hiçbir şekilde ayırımcılık yapmadan halkla iyi diyaloğ içinde, makamı,inancı,milliyeti ve görüşü ne olursa olsun herkese eşit mesafede yakınlık göstermelerinden dolayı kendisine teşekkür ettik.

Yeni atanan kaymakamımız da genç ve dinamik,güven veren, Hoşgörülü bir insandır. Bizi anlayışla çok güzel karşıladı.Kendilerine minnettarız.

Yeni Kaymakamımızın Datçamızı laikiyle temsil edeceğine, Datça’da yaşayanlarla iyi diyaloğ içinde olacağına ve Datça’da Daha güzel şeyler yapacağına inanıyoruz.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.




* Yerel Basın :  Datça Dadya Gazetesi Haberi için Tıklayınız!>> 





Hiç yorum yok:

HBVAKV Zeytinli Şubesi Cem Evi'ni ziyaret

  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cem Evi yönetimi 12.12.2023 Salı günü Balıkesir Edremit Zeytinli Cem Evi'ni  Başkan...