3 Eylül 2014 Çarşamba

DATÇA HACIBEKTAŞ VAKFI'NDAN ÇEVRE DUYARLILIĞI!

DATÇA HACIBEKTAŞ VAKFI'NDAN ÇEVRE DUYARLILIĞI!

GELENEKSEL DATÇA HACIBEKTAŞ VAKFI TEMİZLİK KAMPANYASI (12 HAZİRAN 2014)

Hacı Bektaşi veli Anadolu kültür vâkıfı Datça şubesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği GELENEKSELDATÇA ÇEVRE TEMİZLİĞİ KAMPANYASI'NI bu yıl 12 Haziran 2014 Perşembe günü yapıldı.


Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi 12 Haziran 2014 Perşembe Günü Saat 7.30’da Datça Devlet Hastahanesi önünde başlayarak HOTEL MARE'YE kadar sahil boyunca her yıl olduğu gibi bu yılda TEMİZLİK KAMPANYASI yaparak denİzde 30 torba çöp topladı.

Gördükleri kirlilik karşısında şaşırdıklarını belirten Vakfın Datça Şube Başkanı Murat Yıldırım vatandaşları çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya çağırdı. Amaçlarının gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak olduğu söyleyen Yıldırım 'Bu şekilde herkes çevresini temizlerse bütün şehir pırıl pırıl olur. Herkesi temizlik kampanyasına davet ediyoruz' dedi

Temizlikten sonra saat 11.00’ de vakıf merkezinde canlarla birlikte sabah kavatlısı düzenlendi

Vakıf Başkanı Murat Yıldırım; “kampanyamıza katılan arkadaşlara, canlara teşekkür eder, gelecek nesillere temiz güzel, doğallığını kaybetmeyen sahiller bırakalım.” Diyerek sözlerini bitirdi.


RESİM GALERİSİ

 * Foto Galeri ve Slayt İçin Tıklayınız! >>

(Resimleri Büyük Görmek için Lütfen Resimin Üzerine Tıklayınız.)











Hiç yorum yok:

HBVAKV Zeytinli Şubesi Cem Evi'ni ziyaret

  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cem Evi yönetimi 12.12.2023 Salı günü Balıkesir Edremit Zeytinli Cem Evi'ni  Başkan...