22 Aralık 2015 Salı

Gürsel Uçar Datça Belediye Başkanı Oldu.

DATÇA'NIN YENİ BELEDİYE BAŞKANI
OYBİRLİĞİYLE GÜRSEL UÇAR OLDU

    
  •  * Foto Galeri ve Slayt için tıklayınız. >>

  •  * TWITTER Sayfamız için tıklayınız. >>

  •  * FACEBOOK Sayfamız için tıklayınız. >>

    DATÇA'NIN YENİ BELEDİYE BAŞKANI
    OYBİRLİĞİYLE GÜRSEL UÇAR OLDU

    Eski başkan Şener Tokcan'ın İstifası sebebiyle boşalan Datça Belediye Başkanlığı için, 6 Temmuz 2015 Saat 14.00'te Belediye Meclis salonunda, Belediye Meclis üyeleri, Meclis Başkan Vekili Gursel Ucar Baskanliginda toplandı.

    Olağanüstü toplantı olması sebebiyle tek maddelik gündeme geçildi. Başkanlık seçimi için adaylarını açıklamaları üzere meclise soruldu. C H P gurubu adına Gökhan Sağır söz aldı ve C H P grubunun adayının Gursel Uçar olduğunu söyledi. A K P grubu da Gursel Ucar dedi. M H P grubu da Gürsel Uçar dedi ve bütün partilerin üzerinde anlaştığı Gürsel Uçar Datça'nın yeni belediye başkanı oldu.

    Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi Datça şubesi ve yönetim kurulu olarak bu secimi sonuna kadar izledik. Yeni başkan Gürsel Uçar da ilgi ve desteğimizden dolayı bizlere teşekkür etti. Biz de yeni Belediye başkanımız Gürsel Uçar'a yeni görevinde başarılar dileriz.

    Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi Datça şubesi Yönetimi

    RESİM GALERİSİ

    (Resmi Büyük Görmek için Lütfen Resimin Üzerine Tıklayınız.)








    http://haber.datcahacibektas.org/news_detail.php?id=3452

  • Hiç yorum yok:

    HBVAKV Zeytinli Şubesi Cem Evi'ni ziyaret

      Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cem Evi yönetimi 12.12.2023 Salı günü Balıkesir Edremit Zeytinli Cem Evi'ni  Başkan...