9 Mayıs 2016 Pazartesi

DATÇA'DA ANNELER GÜNÜNÜ KUTLANDI.

HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VAKFI DATÇA ŞUBESİ 2016 YILI ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

8 Mayıs 2016 Pazar Günü Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi'nde ANNELER GÜNÜ Etkinliği kahvaltılı bir toplantı ile yapıldı.
Kahvaltılı toplantıda Yılın Annesi olarak 75 Yaşında beş çocuk sahibi Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi üyesi CEMİLE DEMİR seçildi.



Etkinliğe katılan Datça'lı canlar ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi üyeleri kavaltılı toplantının ardında eşlerine birer gül vererek Anneler Günü'nü kutladılar.



VAKIF BAŞKANI MURAT YILDIRIM'IN KONUŞMA METNİ

Anne bizi dünyaya getiren, yaşamı boyunca da bizim en büyük destekçimiz olan bir bakıma hayatınızdaki mucizedir.

Etrafımız ne kadar kalabalık olursa olsun, hangi mevki ve makama sahip olursak olalım annemizin yanında daima çocuğuz dur.

Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar atasöz ünden de anlaşıldığı gibi; insanı gerçekten ve çıkarsız seven yegane kişidir anne.. Elbette sonsuz bir sevgi, şefkat ve fedakarlık timsali olan annelere sevgimizi ve minnetimizi bir günde göstermek yetmez.

Ancak ilk kez 1908 yılında kutlanmaya başlayan ülkemizde de 1955 yılından bu yana kutlanılan bu özel günde bizlerde annelerimize bir demet çiçeği bir tatlı sözü çok görmeyelim.

Hacı Bektaş vakfı Datça şubesi cemevi, yönetim kurulu adına, tüm annelerimizin anneler gününü kutlu olsun.. Aramızdan ayrılan analarımızın da ruhları şad, devirleri daim olsun.

Datça Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı-Cem Evi Yönetim Kurulu Adına

Başkan
Murat YILDIRIM


FOTO GALERİ:





Hiç yorum yok:

HBVAKV Zeytinli Şubesi Cem Evi'ni ziyaret

  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cem Evi yönetimi 12.12.2023 Salı günü Balıkesir Edremit Zeytinli Cem Evi'ni  Başkan...