6 Eylül 2018 Perşembe

DATÇA CEMEVİ YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANI GÜRSEL UÇAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.


29 Ağustos 2018 Çarşamba günü Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi Yönetim Kurulu Üyeleri Datça Belediye Başkanı Sn. Gürsel Uçar’a bir teşekkür ziyaretinde bulundular.


Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Sayman Veli Tokgöz ve Üye Erdoğan Akpınar’dan oluşan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi Yönetim Kurulu 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü Datça Belediye Başkanı Sn. Gürsel Uçar’a bir teşekkür ziyaretinde bulundular.

Gerek 9. Hızırşah Etkinlikleri gerekse de yıl boyu gerçekleştirilen her etkinlikte cemevi yönetimini  yalnız bırakmayan, hep destek olan Datça Belediye Başkanı Sayın Gürsel UÇAR’ı makamında ziyaret edip, Hizmetleri ve desteklerine teşekkürlerini ifade etmek için bir plaket taktim eden yöneticiler, Uçar’ın uzun yıllar görevde kalarak hizmetlerini sürdürmesi yönündeki temennilerini ifade ettiler.

Hiç yorum yok:

HBVAKV Zeytinli Şubesi Cem Evi'ni ziyaret

  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cem Evi yönetimi 12.12.2023 Salı günü Balıkesir Edremit Zeytinli Cem Evi'ni  Başkan...