6 Ekim 2016 Perşembe

YAS-I MATEM VE MUHARREM ORUCU BAŞLADI

2016 YILI YAS-I MATEM VE MUHARREM ORUCU BAŞLADI

Yas-ı Matem ve Muharrem Orucu 2 Ekim 2016 Pazar Günü Başladı.

Hacıbektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça şubesi Cem Evi'nde Her akşam Oruç açma lokması verilmekte olup, Dede Nihat Yoleri tarafından sohbet ve Kerbela ile ilgili bir imamın künyesi okunarak, gülbenk ve dualar okunmaktadır.

  Tüm canlarımızı Yas- ı Muharrem ayında acımızı, yasımızı paylaşmaya bekliyoruz.

Hacı Bektaş veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Cemevi Yönetim Kurulu

Muharrem ayının ilk günü İstanbul da bulunan şube başkanımız Murat Yıldırım Erikli Baba Cem Evinde oruç açma Lokmasına katıldı.



Erikli Baba Cem Evinde CHP  Gurup başkan vekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Küçükçekmece ilçe başkanı Haydar Koparan, Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer , Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Gani Pekşen Dede, partililer ve canlarla birlikte olduk .


Hacıbektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça şubesi Cem Evi’nde, Muharrem ayı ilk günü orucumuzu hep beraber can cana açtık. Dedemiz Nihat Yoleri tarafından Muharrem ayı boyunca her gün oruç açma yemeğinden sonra sohbet de ediliyor.

Tüm canları her akşam oruç açma yemeğine ve sohbete bekliyoruz.

Hacı Bektaş veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Cemevi Yönetim Kurulu




FOTO GALERİ:

Hiç yorum yok:

HBVAKV Zeytinli Şubesi Cem Evi'ni ziyaret

  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cem Evi yönetimi 12.12.2023 Salı günü Balıkesir Edremit Zeytinli Cem Evi'ni  Başkan...