13 Şubat 2017 Pazartesi

Danışma Kurulu Toplantısı Kuşadası Şubesinde gerçekleşti.

HBVAKV Genel Merkezi Ege bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı Kuşadası Şubesinde gerçekleşti.


HBVAKV Ege bölgesi Danışma Kurul Toplantısı Kuşadası Şubesinde gerçekleşti.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Merkez tarafında Ege Bölgesinde bulunan Şubelerle ile Kuşadesı Cem Evi’nde 11 Şubat 2017 Cumartesi Saat 12.00’ de Danışma toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Ege Bölgesinde bulunan vakfımızın şube ve Cemevlerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldık.

  Genel Başkan Tuncer BAŞ,  Başkan Yardımcısı Kamil AYKANAT, Genel Sekreter Seyit KARAHAN toplantıya katıldı. 

Toplantının açılışını Sayman Seyit KARAHAN yaptı. Vakfımızın mali tablosu ile ilgili geniş bir sunum yaptı. Şubelerimizde bu sunumdaki tabloya göre mali disiplin konularını düzenleyeceklerdir.

   Genel Sekreter Zeynel CAN vakfın idari konularında bilgilendirme yaptı. Şubelerinde idari konularda bu sunumu dikkate almaları ön görülmüştür.

Genel Başkan Tuncer BAŞ’ta Vakfımız, Kamu yararına olması nedeniyle vergi muafiyetleri ile ilgili geniş bir sunum yaptı.

   Vakfımızın yeni geliştirecek projeler içerisinde oluşturacağı kooperatif, Engelli ve Kadınlarımızın üreteceği ürünleri ve şubelerimizin Türkiye genelinde bulundukları yerel ürünlerin kooperatife dahil edilmesine ve ürünlerin pazarlanmasına hazırlık yapmaktayız.

   Vakfımız eğitim, sağlık ve gençlere yönelik projelerin hazırlık aşamasındadır. Bu projelerimiz sonuçlanırsa şubelerimizle birlikte hayata geçireceğiz. Sonrasında şube başkanları ve yöneticiler ile soru ve cevap şeklinde danışma toplantısı devam etti.

Danışma toplantısına Ege Bölgesinde bulunan 13 şube başkanı ve yöneticileri katıldı. Haci Bektaş Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi olarak başta Başkam Murat Yıldırım; başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Kurum Dedesi ve Sayman Nihat Yoleri olmak üzere yönetim kurulumuz hazır bulundu.











Hiç yorum yok:

HBVAKV Zeytinli Şubesi Cem Evi'ni ziyaret

  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cem Evi yönetimi 12.12.2023 Salı günü Balıkesir Edremit Zeytinli Cem Evi'ni  Başkan...