13 Şubat 2020 Perşembe

Datça Badem Çiçeği Festivali’ Coşkuyla Kutlandı


Muğla’nın Datça ilçesinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Datça Badem Çiçeği Festivali’ nde Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi de festival kapsamında üç gün boyunca stantlar içinde yerini aldı.


Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Datça Badem Çiçeği Festivali’ 7 Şubat 2020 Cuma günü başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılan ‘Datça Badem Çiçeği Festivali’ne Türkiye’nin dört bir yanından katılım gerçekleşti.

Festivale Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Datça Kaymakamı Mesut Çoban, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda yurttaş katıldı.
Festivalde Datçalıların hazırladığı el emeği ürünlerin yer aldığı stantlar kuruldu.  Festival kapsamında Datça’da bulunan sivil toplum kuruluşları da faaliyetlerini tanıtmak üzere stantlarda her aldılar.

DATÇA CEMEVİ DE FESTİVALDE YERİNİ ALDI

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi de festival kapsamında üç gün boyunca stantlar içinde yer aldı. Başkan Murat Yıldırım ve üye Leyla Gencer’in aktif olarak stand çalışmalarını yürüttüğü festivalde cemevinin standına ilgi yoğundu. Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Datça Kaymakamı Mesut Çoban, Datça Belediye başkanı Gürsel Uçar da Cemevi standını ziyaret ettiler, yöneticilerle bilgi alışverişinde bulundular.
Datçalılar tarafından coşkuyla kutlanan ‘Datça Badem Çiçeği Festivali’ 9 Şubat 2020 Pazar günü sona erdi.





Hiç yorum yok:

HBVAKV Zeytinli Şubesi Cem Evi'ni ziyaret

  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cem Evi yönetimi 12.12.2023 Salı günü Balıkesir Edremit Zeytinli Cem Evi'ni  Başkan...