6 Ocak 2016 Çarşamba

YENİ YIL DATÇA'DA COŞKUYLA KUTLANDI

2016 Yılı Datça'da, her yıl olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuyla karşıladı.

Datça Cumhuriyet Meydanı'nda kutlamalar saat 22.00'de Grup Pusula konseriyle başladı. Eksi dereceleri gösteren soğuğa rağmen meydanı dolduran gençler, müziğin ritmine ayak uydurarak dans ederek soğuğu fazla hissetmedi.

Gecenin sonuna gelindiğinde sahneye çıkan Barış Aka, meydanda bulunanlara büyük bir sürpriz yaşattı. Barış Aka, sahnede mikrofonu eline alarak meydanda bulunanlara seslendi. "Ben buraya Bodrum'dan geldim. Yanımda sevdiğim kız da var. Onunla 6 yıldır birbirimizi seviyoruz ve onunla evlenmek istiyorum. Ancak henüz evlilik teklifimi kabul ettiremedim. Şimdi bu sahneden bir kez daha sizlerin huzurunda evlenme teklifi yapacağım. Sizlerinde desteğiyle kabul ederse çok mutlu olacağım" diyen Aka, sevdiği kız Ayşegül Yılmaz'ı sahneye davet ederek önünde diz çöktü. Bir kez daha evlenme teklifi yapan Barış Aka'nın bu seferki evlenme teklifine seyircilerinde desteğiyle daha fazla direnemeyen genç kız, teklifi kabul etti.

Büyük alkış alan bu evlilik teklifi sonrası nişan yüzüğünü parmağına takan Ayşegül Yılmaz ve Barış Aka, büyük bir mutluluk yaşadı. Daha sonra sahneye çıkan Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, geri sayımı başlatarak yeni yıla vatandaşlarla birlikte girdi. Uçak, sonrasında evlilik kararı alan Barış Aka ve Ayşegül Yılmaz'ı kutlayarak onlara ömür boyu mutluluk diledi. Barış Aka ve Ayşegül Yılmaz da, Belediye Başkanı Uçar'a teşekkür ederek, " Datça bize uğurlu geldi. Bu soğuk havada sıçak karşılamanızdan dolayı size ve Datça halkına çok teşekkür ediyoruz" dediler. Datça'daki kutlama programı daha sonra havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Hiç yorum yok:

HBVAKV Zeytinli Şubesi Cem Evi'ni ziyaret

  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cem Evi yönetimi 12.12.2023 Salı günü Balıkesir Edremit Zeytinli Cem Evi'ni  Başkan...