22 Aralık 2015 Salı

Datça Sahillerini Temizledik.

GELENEKSEL DATÇA SAHİLLERİNDE ÇEVRE TEMİZLİLİĞİ.

    
  •  * Foto Galeri ve Slayt için tıklayınız. >>

  •  * TWITTER Sayfamız için tıklayınız. >>

  •  * FACEBOOK Sayfamız için tıklayınız. >>

    GELENEKSEL DATÇA HACIBEKTAŞ VAKFI TEMİZLİK KAMPANYASI (21 HAZİRAN 2015)

    Datca Haci Bektas veli Anadolu Kultur Vakfi Cemevi, her yıl geleneksel olarak ve yılda iki kere olmak üzere gerçekleştirdiği Datça Sahillerini temizleme kampanyası kapsamında, 21.06.2015 Pazar günü Saat 07.00’de Datça Eski Öğretmenler Evi’nden Culup Datça’ya kadar olan sahili yönetici ve üyeler ile birlikte Datça sahillerinde çevre temizliği yaparak otuz torba çöp topladı.

    Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi 21 Haziran 2015 Pazar Günü Saat 7.00'de Datça Devlet Hastahanesi önünde başlayarak HOTEL MARE'YE kadar sahil boyunca her yıl olduğu gibi bu yılda TEMİZLİK KAMPANYASI yaparak denİzde 30 torba çöp topladı.

    Gördükleri kirlilik karşısında şaşırdıklarını belirten Vakfın Datça Şube Başkanı Murat Yıldırım vatandaşları çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya çağırdı. Amaçlarının gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak olduğu söyleyen Yıldırım 'Bu şekilde herkes çevresini temizlerse bütün şehir pırıl pırıl olur. Herkesi temizlik kampanyasına davet ediyoruz' dedi

    Temizlikten sonra saat 11.00’ de vakıf merkezinde canlarla birlikte Babalar gününü kutlanıp, sabah kavatlısı düzenlendi.

    Vakıf Başkanı Murat Yıldırım; “kampanyamıza katılan arkadaşlara, canlara teşekkür eder, gelecek nesillere temiz güzel, doğallığını kaybetmeyen sahiller bırakalım.” Diyerek sözlerini bitirdi.

    RESİM GALERİSİ

    (Resmi Büyük Görmek için Lütfen Resimin Üzerine Tıklayınız.)








    http://haber.datcahacibektas.org/news_detail.php?id=3450

  • Hiç yorum yok:

    HBVAKV Zeytinli Şubesi Cem Evi'ni ziyaret

      Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cem Evi yönetimi 12.12.2023 Salı günü Balıkesir Edremit Zeytinli Cem Evi'ni  Başkan...